Nå er det vår for fullt, og været er fantastisk. Men får jeg benyttet meg av det fine været? Nei.
I februar fikk jeg kikhoste, og siden da har det gått litt opp og ned. Nå har jeg selvfølgelig blitt verre igjen, så jeg var hos legen i dag. Gjett hva? Jeg har halsbetennelse. Jippi…

Før jeg var hos legen, hadde jeg tannlegetime. Jeg trodde jeg bare skulle ha en vanlig sjekk, men da jeg møtte tannlegen sa han at jeg skulle ta noen bilder og fjerne en visdomstann. Iiik! Det var jeg ikke forberedt på i det heletatt, så jeg ble litt… småredd. Var ikke det jeg hadde mest lyst til for å si det sånn, men jeg skulle jo gjøre det. Jeg fortalte tannlegen at jeg var syk, og håpet jeg ikke kom til å hoste altfor mye under tanntrekkingen. Da sa han at siden jeg var syk, var det ikke lurt å trekke tannen. Det var ikke vits i å legge til enda mer som måtte lege seg. Woho! Så da fikk jeg bare en vanlig sjekk, og den gikk veldig bra. Jeg kunne visst klappe meg selv på skulderen, for det er ikke så mange som har så bra tenner som jeg har. Heldigvis noe positivt i dag.
Så 15. juni har jeg time igjen, og da er tiden inne for å trekke en tann. Jeg gruer meg!

Noen som har fjernet visdomstenner?