site stats
Yngvild

Ja, i dag er det 20. desember, som betyr at i morgen er det 21. desember, som igjen betyr at jeg reiser til Sri Lanka i morgen! Shit pomfritt, det føles rart. Har visst om det i nesten ett år eller så, men er rart at tiden plutselig er inne for å dra. Jeg må pakke!

Siden skoleslutt sist fredag har jeg ikke gjort så innmari mye. For det meste slappet av og drukket rødvin, høhø. I går var det en liten bursdagsfeiring for Bjørg med drinker hjemme hos henne først, og deretter på Aku Aku. Der har de jo sykt mange drinker, så egentlig var jeg litt kjedelig som bare kjøpte en mojito. Oh well, får være litt mer utforskende neste gang.

Nå skal jeg straks dra til Stovner senter faktisk, for å besøke Bjørg på jobb og ta en kaffe.

Om jeg har mulighet for det, skal jeg oppdatere litt mens jeg er på Sri Lanka, men får sjå!
Ikke for å gni det inn (eh, jo..), men dette er hvor jeg komme til å være store deler av juleferien! Gleder meg! God Jul!

Jeg er glad i pynt.
Jeg er glad i blikkbokser.
Jeg er glad i gamle ting.
Jeg er glad i serveringsbrett med fine motiver.
Jeg er glad i at kjøkkenet ser fint ut.

På lørdag var vi innom et marked på Flisa, drevet av Frivillighetssenralen. Der solgte de både møbler, bøker, klær, kopper og kar. Norgesglass hadde de også, og de synes jeg er så fine at jeg kjøpte to. Senere viste det seg at farmor har kjelleren full, så da fikk jeg noen av henne også. Lise, som jeg bor sammen med, har også en del Norgesglass, så nå har vi en hel haug. Kjekt å ha, for de kan brukes til  så mangt.

Sist søndag ville ikke internett fungere mer, så det har hatt en lang pause. Endelig har det kommet tilbake.
På torsdag kom mamma, pappa og lillebror, og på fredag dro vi til Flisa for å besøke farmor.
Nå er jeg hjemme igjen, og det er igrunn ganske deilig. Koselig på besøk, men jeg liker meg vel best hjemme. Fin helg har det iallefall vært.

På skolen holder vi på med grafikk nå. Har photoshop, gimp og lærer forskjellige trykketeknikker. Har bl.a. laget et trykk ved å skrape med koldnål i pleksiglass. Det ble slik.

Det er et motiv fra en plakat jeg har kjøpt i Stockholm.

Jeg har en fin kaldender som jeg har kjøpt på Designtorget. Den har et nytt bilde av pin-up girls hver dag, og de blir hengt opp på den ene veggen på rommet mitt. Tar dessverre litt lang tid ettersom jeg må vente til ut desember for å få alle på veggen, men samtidig er det litt gøy å ha et lite prosjekt.

Tror det blir bra.

Dette kjøpte jeg på loppemarked for noen uker siden.
Kaffekvernen fikk jeg for 100 kr, mens den lille kasserollen for bare 20 kr.

Kjøpte en fin vase på Fretex i går.

Hei.

Etter å ha tenkt på det en stund, har jeg kommet frem til at jeg har lyst til å blogge igjen. Ihvertfall prøve, og se om jeg blir lei igjen eller ei. Har faktisk savnet det litt. Spesielt etter å ha fulgt med på bloggen til ei god venninne, Bjørg. Det er så koselig.

Kan jo da komme med en update, selv om sikkert ingen leser bloggen min lenger. Men det er greit.

Jeg bor fortsatt på St.hanshaugen, men har nå ny roomie som heter Lise. Hun fant jeg på hybel.no og er veldig hyggelig og ålreit.
I høst begynte jeg på HiOA (som det nå så fint heter ettersom at høgskolen i Oslo og Akershus slo seg sammen). Der har jeg begynt på en bachelor, nemlig faglærer i formgivning. Der skal jeg lære alt fra teknikker i trykk, keramikk, tegning til pedagogikk og kunsthistorie.
Så langt er det veldig bra, og jeg er fornøyd.
Min kjære storebror har praksis på Schous nå, så jeg har også begynt å danse igjen. Han underviser i moderne, noe jeg ikke har prøvd før, så det er spennende. Han er flink skal du vite, så om noen er keen, er det klokka 20 på onsdager. Jadda.

Next Page »