Inneholder affiliatelinker

Månedens skjønnhetsfavoritter: Juni

Denne månedens skjønnhetsfavoritter inkluderer både sminke og et par hudpleieprodukter – og en skikkelig budsjettvennlig kost! I sommermånedene har jeg lyst til å kunne nøye meg med lett og frisk sminke som ikke krever all verdens tid. Derfor syns jeg først og fremst at et godt underlag er viktig. Når det kommer til selve sminken, så er det naturlige og fine farger som går igjen for min del.

Dette var mine favoritter i juni:

Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless Foundation i fargen «115 Ivory» (affiliatelink)
Denne mattende foundationen fortalte jeg om for et par uker siden, men jeg syns den fortjente en plass i dette innlegget også. Den er som sagt mattende, og skal i tillegg redusere synligheten av porer. Den smelter perfekt inn i huden, og holder godt hele dagen. Jeg anbefaler den på det varmeste til alle som har samme type hud som meg – normal med fet/oily t-sone.

Månedens skjønnhetsfavoritter: Juni

Collection Eyes Uncovered Palette i fargen «Nude»
Denne øyeskyggepaletten er et skikkelig drugstore-kupp, som min søster kjøpte til meg i London før jul. Jeg har brukt den  mye siden jeg fikk den. Den koster seriøst £3.99, og kvaliteten er skikkelig bra. Fargene er helt perfekte til hverdags. Jeg har brukt de fire midterste skyggene mest – de lyse som base for hele øyelokket, og de mørkere i globallinjen. Den aller lyseste kan fint brukes som highlighter, og den aller mørkeste som eyeliner. Kjempepraktisk med alt man trenger på ett sted!

Månedens skjønnhetsfavoritter: Juni

Natural Collection Blushed Cheeks i fargen «Peach Melba»
Nok et drugstore-kupp (prislappen er på latterlige £1.99) som søs må få cred for. Dette er en ferskenfarget, matt blush. Jeg velger gjerne denne blush-fargen hele året, jeg – men den er kanskje spesielt sommerlig? Uansett, superfin!

NYX Butter Gloss i fargen «07 Tiramisu» (affiliatelink)
Alle leppeproduktene fra NYX var jo omtrent fullstendig utsolgt i perioden merket ble lansert, så jeg måtte ta til takke med en av deres butter glosses, haha! Neida – jeg hadde hatt lyst til å prøve disse også. Helt supert for de dagene man har lyst på litt farge, men ikke orker å styre med leppestift.

MAC Lipstick i fargen «Modesty» (affiliatelink)
Endelig har jeg begynt å bruke MAC-leppestiften min, og den siste måneden har jeg brukt den masse. Jeg elsker denne fargen! Den er veldig naturlig og fin, men gir samtidig leppene det lille ekstra.

Månedens skjønnhetsfavoritter: Juni

H&M Eyebrow and eyelash brush
Denne kosten var et spontankjøp for noen måneder siden, som jeg faktisk endte opp med å være superfornøyd med. Jeg bruker Anastasia Beverly Hills’ dipbrow pomade til øyenbrynene mine, og var på utkikk etter en ny kost å bruke til den. Egentlig hadde jeg planer om å kjøpe meg #12-kosten fra det samme merket, men det kjøpet har jeg nå utsatt. Denne tosidige børsten fra H&M er overraskende god, og i tillegg koster den kun 29,-!

Månedens skjønnhetsfavoritter: Juni. La Roche-Posay Effaclar

Disse to har jeg jo nettopp pratet om, da jeg viste frem min lille hudpleie-haul, men de fortjener virkelig å nevnes igjen.

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel (affiliatelink)
Dette er en rensegelé, som skal hjelpe mot urenheter og fjerne overflødig olje.

La Roche-Posay Effaclar Mat (affiliatelink)
Dette er en fuktighetskrem, som også er mattende og skal redusere synligheten av porer.

Å bruke disse to om morgenen gir meg et godt underlag for sminken, som da holder seg godt gjennom hele dagen. Virkelig en life-saving kombinasjon for meg i disse varme, klamme sommermånedene – haha!

• • •

Hvilke produkter har vært dine favoritter i måneden som var?