Annonselenker

La Roche-Posay Effaclar produkter

Physiological Ultra-Fine Scrub | Effaclar Mat | Effaclar Purifying Micellar Water
Effaclar Clarifying Lotion | Make-Up Remover Milk | Serozinc spray

For litt siden kom jeg over en stor kampanje på hudpleie hos Feel Unique. Den holder faktisk på enda! Du får blant annet 33 % rabatt på alt fra La Roche-Posay, Vichy og Eucerin, og «3 for 2» på merker som Nuxe og Decléor.

I den anledning gikk jeg til innkjøp av en del nye produkter, fra nettopp La Roche-Posay. Fra før av hadde jeg en rensegelé (Effaclar Purifying Foaming Gel), en mattende dagkrem (Effaclar Mat) og en spot-corrector (Effaclar A.I.) derfra. Jeg har vært veldig fornøyd med alle disse. Derfor hadde jeg lyst til å teste ut flere av produktene deres.

Jeg kjøpte produktene dere ser på bildet over. Det er en skrubb, en ekstra fuktighetskrem til når den jeg har går tom, micellar water, en rensende toner, rensemelk og serozinc-spray (en toner). Effaclar-serien er nemlig spesielt utviklet for hud som er oljete og «blemish prone». Noen av produktene jeg kjøpte er også ment til sensitiv hud.

Jeg har fått testet alt, og er veldig fornøyd så langt. Foreløpig er jeg aller mest fornøyd med Effaclar Clarifying Lotion. Denne toneren inneholder alkohol og lukter ganske sterkt, men samtidig føles det som om den renser huden ordentlig godt. Rensegelen og fuktighetskremen anbefaler jeg også på det varmeste til dere med oljete/fet hud. Å bruke disse gir meg et perfekt underlag for sminke. Kremen trekker lett inn, og sammen matter de ned huden. Jeg opplever at makeupen faktisk sitter hele dagen når jeg bruker disse om morgenen. Det var som sagt disse to produktene som gjorde at jeg ble nysgjerrig på å teste mer, så nå håper jeg at resten av produktene lever opp til forventningene. Jeg gleder meg i alle fall til å fortsette med dem!

Har du prøvd hudpleie fra La Roche-Posay før?