Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless Foundation

Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless Foundation i nr. 115 «Ivory»

Er du på utkikk etter en god og rimelig foundation for fet hud? Da du prøve denne, som er min favoritt nå om dagen! Jeg kjøpte den fordi jeg ble så fristet av navnet, men jeg er så fornøyd med den at jeg har lyst til å anbefale den videre.

Denne foundationen gjør nemlig akkurat det den lover! Den skal redusere synligheten av porer, og den skal dempe blankhet i huden. Jeg syns den gjør begge deler, men er mest overrasket over hvor «flawless» huden ser ut med den. Porene på og rundt nesen blir virkelig usynlige. Den gir også en matt finish, men ser på ingen måte tørr ut. Jeg påfører den med Real Techniques-svampen min og syns resultatet av det blir veldig fint. Dette er kanskje den beste foundationen jeg har brukt til min (tidvis) oljete hud! Så; om du har det samme «problemet» er denne definitivt verdt å teste. Jeg vil si at dekkevnen er medium, men at den kan bygges opp noe.

Det eneste jeg har å påpeke er at denne foundationen ikke er like drøy i bruk som det jeg er vant til. Det er nok både fordi denne er veldig tynn i konsistensen, og på grunn av at den ikke har pumpe. Dermed er det er fort gjort å bruke litt mer enn jeg ville gjort av andre foundations. Uansett er denne såpass rimelig at jeg ikke syns det gjør så mye.

Jeg kjøpte nemlig min til 80-90 kr i en kampanje for et par måneder siden, men jeg mener ordinær pris er 120,- på H&M, Vita, o.l.. Den kan også kjøpes enda rimeligere her på Feel Unique (affiliatelink). En ordentlig god og budsjettvennlig foundation, med andre ord! Anbefales!