Daily journal fra Urban Outfitters & Ohh Deer

Jeg hadde bursdag i forrige uke, og en av gavene jeg fikk var denne fantastiske planleggingsboken fra Charlotte. Hun hadde funnet den på Urban Outfitters i Amsterdam. Ikke bare er den fin (hallo, marmor ♥), den er også utrolig praktisk.

Denne boken har nemlig ikke det tradisjonelle oppsettet de «vanlige» almanakkene gjerne har. Her er det ulike bokser for ulike temaer. Det er heller ikke «timeplanen» som er fokuset, slik det ofte er – her er det boksene for «Notes» og «To do» som tar mest plass. Det passer i alle fall meg perfekt! Men det jeg liker aller best er at det ikke er fastsatte datoer i boken, det fyller man inn selv. Med andre ord trenger den ikke å brukes hver dag, og man kaster ikke bort sider på lazy days.

Daily journal fra Urban Outfitters & Ohh Deer

Jeg tipper at jeg ikke er den eneste som elsker notatbøker, og stadig er på jakt etter den perfekte planleggingsboken? Denne, som for så vidt kommer i flere kule mønstre, er et samarbeid mellom Ohh Deer og Urban Outfitters. Begge disse er absolutt verdt å sjekke ut for kule kontorsaker og lignende.

Var ikke boken min fin? Jeg gleder meg til å begynne og bruke den.