Matte lepper: Sephora Cream Lip Stain Marvelous Mauve

Sephora Cream Lip Stain i fargen «Marvelous Mauve»

Jeg har – som jeg har nevnt tidligere – aldri før vært noen storforbuker av leppestift. Grunnen til det er at jeg virkelig har noia for at fargen skal skli bort og se ordentlig slitt ut. Jeg syns at dersom man skal gå med fargede lepper, så skal det se pent ut – og jeg er bare ikke den som drar opp speilet hvert tiende minutt for å sjekke hvordan det står til med sminken. Derfor passer det meg helt perfekt at alle disse matte leppeproduktene er så populære om dagen, og at det stadig dukker opp nye!

For min del startet det hele med at jeg i fjor høst fant en matt liquid lipstick fra Wet’n Wild i sminkeskuffen min, som jeg ikke ante at jeg eide. Fargen og finishen var helt perfekt, og etter å ha brukt den en del innså jeg at det var bare å ønske seg flere lignende.

Nå har jeg opparbeidet meg en fin liten samling, og favoritten min så langt er denne fra Sephora. Den heter «Cream Lip Stain» og fargen jeg har er «Marvelous Mauve». Holdbarheten er  bra – jeg tuller ikke når jeg sier at den holder seg pen en hel dag! I tillegg er den veldig komfortabel å bruke – den føles veldig «tynn» ut på, og tørker heller ikke ut leppene.

Neste på listen min blir nok et par fra NYX, jeg er veldig spent på deres Soft Matte Lip Cream!

– – –

Hva er dine favoritt-leppeprodukter? Jeg vil gjerne ha anbefalinger!