Instagram @rinamf

For noen måneder tilbake laget jeg meg en ny Instagram-konto, ettersom jeg hadde hatt min gamle siden jeg fikk min første iPhone i 2011. På den tiden brukte man overhodet ikke Instagram på samme måte som nå (det gjorde i alle fall ikke jeg!). Da var jo plattformen  mye mer privat og amatørmessig! Jeg hadde derfor lenge hatt lyst på en fresh start – litt mer i stil med de bildene jeg for eksempel deler her på bloggen. Men, ettersom jeg samtidig ikke hadde lyst til å slette alle de gamle bildene mine ble dermed løsningen en ny account. (Den gamle kontoen min fikk nytt navn, og den nye kontoen min overtok det vanlige navnet mitt – @rinamf – om noen av dere har fulgt meg før og ikke fått med dere endringen!)

Over ser dere et lite utvalg av bildene jeg har postet på min nye Instagram. Følg meg gjerne på @rinamf, og legg gjerne igjen en kommentar med link til din egen insta så jeg kan følge tilbake! :-)