Jeg viser jo stadig frem både favoritter og nye innkjøp når det gjelder sminke og andre skjønnhetsprodukter her på bloggen, men jeg er ikke like flink til å holde dere oppdatert på hva jeg egentlig syns om alt. Hvor lenge var egentlig den leppestiften en favoritt? Og var faktisk den fuktighetskremen like god som førsteinntrykket tilsa? Ofte får man jo ikke et ordentlig inntrykk av produktene før man faktisk har brukt dem over en lengre periode.

Jeg innrømmer gladelig at jeg har for vane å begynne på produkter og deretter glemme dem bort, eller så hopper jeg gjerne frem og tilbake mellom flere samtidig i stedet for å bruke opp ett om gangen. Derfor har jeg hatt et lite prosjekt gående de siste månedene; nemlig å bruke opp ting jeg har i stedet for å kjøpe så innmari mye nytt. Sminke og hudpleieprodukter varer jo faktisk ikke evig, så hva er da vitsen med å ha fire halvtomme ansiktsskrubber stående på baderomshyllen?

I denne serien tenkte jeg derfor å vise frem de produktene jeg faktisk har klart å bruke opp i løpet av den siste tiden – altså såkalte «empties». Finnes det noe mer tilfredsstillende enn å bli ferdig med et produkt? Her har jeg lyst til å dele et lite mini-review av hvert produkt, og fortelle om det er noe jeg ville kjøpt på nytt eller ikke.

Empties

Bourjois Healthy Mix Serum Foundation: En superlett foundation, som man virkelig ikke kjenner at man har på. Den gir en veldig fin og glowy finish. Jeg vil si den har lett/medium dekkevne, men at den kan bygges opp noe der det er nødvendig. Jeg likte kjempegodt å bruke denne da huden min hadde en god periode og dermed ikke hadde behov for fullt så mye dekk, og jeg har faktisk en ny pumpe av denne foundationen liggende.

Bourjois Healthy Mix Foundation: Også en veldig god foundation som jeg var ordentlig fornøyd med, men med bedre dekkevne enn forannevnte. Ellers syns jeg i grunn de er ganske like; selv om denne er litt «tyngre» så virker den fortsatt lett på huden, og denne er gir også en glødende finish. Jeg har allerede begynt på en ny av denne.

Maybelline New York Lash Sensational Mascara: Denne syns jeg var helt OK – et litt typisk produkt som gjorde jobben sin, men som jeg kanskje ikke syns var bra at jeg ville ha kjøpt det på nytt. Jeg mener å huske at jeg syns denne mascaraen ble litt fort tørr. Men; den får pluss for at den holdt godt gjennom dagen og verken smittet av på huden over øyet eller begynte å drysse av.

Max Factor Masterpiece Transform Mascara: Min favorittmascara for tiden! Den gir lengde og litt volum, som er det jeg ser etter i en mascara. I tillegg har jeg blitt veldig glad i den tynne kosten. Jeg har allerede startet på en ny.

Clarins HydraQuench Cream-Gel: Jeg har brukt denne hudkremen det siste året, og jeg er  fornøyd med den. Den gir masse fuktighet, men er samtidig superlett og trekker raskt inn i huden. Den er virkelig helt perfekt for min hud som kan bli litt shiny i t-sonen i løpet av dagen; kremen gir den nødvendige fukten som trengs før sminken legges, men gjør likevel ikke huden for «våt» slik at det føles som at sminken sklir rett av. Jeg kommer definitivt til å kjøpe denne igjen, men akkurat nå tester jeg ut et litt mer budsjettvennlig alternativ ettersom jeg syns denne kremen er litt dyr (410 kr på Vita Exclusive, men hold utkikk etter tilbud). Til gjengjeld er den veldig drøy, da, så jeg syns absolutt at den er verdt prisen.

Clarins HydraQuench Intensive Serum: Et fuktighetsserum, som jeg også likte kjempegodt. Jeg pleide å bruke dette på kvelden, og det ga huden mye fuktighet – deilig! Min var i travel size, men en gang jeg føler for å unne meg det skal jeg absolutt kjøpe serumet i full size (noe stiv pris på det også, nemlig; 520 kr for 30 ml).

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub: Jeg vet ikke om man får tak i Neutrogena i Norge, men Charlotte har ved flere anledninger kjøpt produkter fra dette merket til meg i både Frankrike og i England. Det er et rimelig og godt merke som jeg liker veldig godt. Denne ansiktsskrubben bruker jeg gjerne hver eller annenhver dag, siden den er så mild. Den fjerner tørr og død hud, noe jeg syns er viktig for å få et godt underlag for sminken. Jeg har allerede startet på en ny.

REN Clarimatte Clearifying Toner: Denne toneren var jeg veldig spent på, etter å ha lest beskrivelsen av produktet. Jeg var kanskje ikke flink nok til å bruke den sammenhengende over en lengre periode, og kan derfor ikke si at jeg så noen stor synlig forskjell på huden min. Men; jeg syns den mattet ned huden og gjorde at ansiktet føltes veldig rent og deilig når jeg brukte den om morgenen, før jeg la sminken for dagen. Når jeg brukte den om kvelden følte jeg også at jeg fikk renset mer enn hva sminkefjerner alene klarer, noe jeg savner nå som jeg ikke har en toner i hudpleierutinen min. Jeg kan tenke meg å kjøpe denne på nytt.

Marina Miracle Argan Night Serum: Denne oljen brukte jeg mye vinteren for ett år siden, og så brukte jeg opp siste rest i vintermånedene i år. Den ga masse fuktighet til tørr vinterhud, kjempedeilig!

md Formulations Face & Body Scrub: Kanskje det drøyeste produktet jeg har hatt, denne skrubben har virkelig vart i en evighet. Jeg likte den godt, men den var dessverre ikke revolusjonerende for min del – jeg kan ikke si jeg så noen synlig endring på huden min av denne heller. Jeg har hørt så mye positivt om denne skrubben, og hadde nok derfor litt større forhåpninger. Jeg har lest at md Formulations ikke lenger er å få tak i på det europeiske markedet, så da er det nok ikke meningen at jeg skal kjøpe denne igjen.

– – –

Har du prøvd noen av disse produktene? Hva er din mening om dem – ville du ha kjøpt dem på nytt eller ikke?