Oppskrift på chiapudding

Da jeg så at Rema hadde fått inn chiafrø fra Go Green for en stund tilbake var jeg ikke sen med å putte en pose i handlekurven, slik at jeg endelig skulle få smake på chiapudding jeg også. Jeg hadde lyst til å prøve meg på en ganske klassisk oppskrift med kokosmelk, men siden jeg ofte syns at kokos kan smake litt for mye var jeg litt skeptisk. Jeg tok inspirasjon fra oppskriften som sto på pakningen og la derfor til litt bringebær også i håp om å få en frisk smak. Og gjett hva – jammen traff jeg blink på første forsøk og fikk meg med det en ny favorittfrokost!

Til to porsjoner chiapudding trenger du:

  • 3 ss chiafrø (30 g)
  • En boks (400 ml) kokosmelk
  • Litt vaniljesukker
  • ca. 2 håndfuller bringebær

Fordel i to boller, dekk dem med plastfolie og la dem stå i kjøleskapet i et par timer – gjerne over natten. Som topping har jeg brukt en oppkuttet kiwi og litt tørket kokos, men andre typer frukt og bær er sikkert også kjempegodt. Jeg pleier å lage to porsjoner om gangen, og har dermed klar frokost til to dager frem i tid. Puddingen holder seg fint i kjøleskapet så lenge!

Oppskrift på chiapudding

Bon appétit!