Makeup Haul

Tid for en skikkelig sminke-haul! Bare så det er sagt; jeg har ikke for vane å shoppe så mye som dette, haha! Det skal også sies at dette strengt tatt ikke er en ekte «haul» – ettersom jeg fikk en del av dette i julegaver, og resten har Charlotte kjøpt for meg. Det hører nemlig med til historien at søs bodde i Frankrike i høst, og i tillegg var hun på en liten London-tur. I den forbindelse hadde hun fått en laaang handleliste av meg for å kjøpe sminke og den slags som ikke er så lett å få kjøpt her, og hadde ellers et ganske åpent budsjett om hun skulle komme over noe som så spennende ut… Og det gjorde hun, hihi!

Anyways, jeg tenkte å vise dere de nyeste produktene i sminkeskuffen min – og håper dere syns «hauls» er like gøy som det jeg syns!

Here we go:

Real Techniques-koster

To nye Real Techniques-koster! Det merket har de beste kostene jeg noen sinne har brukt. Alle er så myke og gode å jobbe med. Dette er Real Techniques Stippling Brush og Real Techniques Sculpting Brush (affiliatelinker). Stippling-kosten liker jeg å bruke til flytende foundation, og sculping-kosten er perfekt til litt konturering.

Too Faced, Maybelline, Max Factor, Bourjois

Her har vi påfyll av noen produkter som allerede er favoritter hos meg. Solpudderet Chocolate Soleil fra Too Faced, foundation fra Bourjois, MaxFactor Masterpiece Transform-mascaraen, og Brow Drama fra Maybelline.

Contour kit, Collection & Sleek

To contourkits – et fra Collection og et fra Sleek, som er «drugstore-merker» fra England. Begge disse er en duo – som hver inneholder et contour-pudder og en highlighter.

Collection Contour kit

Slik ser contour kitet fra Collection ut.

Sleek contour kit

Og slik ser contour kitet fra Sleek ut. Dette har jeg ikke prøvd enda, men jeg er veldig spent på det. Spesielt highlighteren ser veldig fin ut.

Collection eye shadow palette

Et øyeskyggepalett fra Collection.

Collection eyeshadow palette

Palettet inneholder seks brunfarger, og jeg er veldig imponert over kvaliteten. I tillegg er det superpraktisk å ha et lite palett hvor fargene passer godt sammen og som kan brukes til enkel hverdagssminke.

Blushes, Collection & Natural Collection

Tre blushes – to fra Natural Collection, og en fra Collection.

Base & concealer, Bourjois, Maybelline, Collection

En CC cream fra Bourjois, Collection sin Lasting Perfection concealer, og Maybellines Eraser Eye concealer.

Elizabeth Arden hand treatment & lip protector

Disse fikk jeg i julepresang fra mormor – håndkrem og lypsyl fra Elizabeth Arden.

Lipsticks, lipliners, matte. Mac, Sleek, Revlon, Sephora, Rimmel

Leppeprodukter – hihi! Transparent lipliner og lipliner i fargen «Eastend Snob» fra Rimmel, en leppestift fra Mac, en matt liquid lipstick fra Sephora i fargen «Marvelous Mauve», Revlon Colorburst Matte Balm i «Sultry», og en matt liquid lipstick fra Sleek – Matte Me i fargen «Birthday Suit». Det går i Kylie Jenner-inspirerte farger her, ja…

Mac Modesty

MAC-leppestiften er i fargen «Modesty». Siden «Back to Mac»-programmet ikke finnes i Norge, så var Charlotte var så snill og tok med seg seks av mine tomme MAC-produkter til Frankrike og fikk byttet dem inn i en leppestift for meg der.

Eyes: NARS, Kiko, Soap and Glory, Collection, Rimmel

NARS Smudgeproof Eyeshadow Base, en transparent mascara til øyenbrynene, KIKO Long Lasting Stick Eyeshadow, Soap and Glory’s Archery Brow Pencil, Supercat eyeliner fra Soap and Glory, en nudefarget eyeliner fra Rimmel, og Collection sin Fast Stroke Eyeliner.

La Roche Posay Effaclar

Hudpleie fra La Roche-Posay – en cleansing gel og en krem, sistnevnte er en «targeted breakout corrector».

Neutrogena cleansing

Rens, ansiktskrem og skrubb fra Neutrogena. Disse har jeg brukt før, og jeg liker de kjempegodt.

Kiko purifying mask

Noen produkter fra KIKO som så spennende ut! En skrubb, en mattende krem, og en ansiktsmaske. Disse gleder jeg meg til å prøve.

Puh… Nå har jeg mye nytt og morsomt å leke meg med fremover, i hvert fall! Jeg syns også det var veldig artig å få tak i noen av de produktene jeg har hørt hyllest etter hyllest av på YouTube også, og håper at noen av disse produktene også ender opp med å bli mine favoritter. Det lover godt så langt, i alle fall!

Har du prøvd noe av dette? Gi en lyd i kommentarfeltet om du ser noe du har lyst til å høre mer om!