Bloggdesign, Helene Lekven

Jeg har veldig lyst til å begynne og vise frem mer av designjobbingen min her på bloggen. Jeg jobber jo fast med Femelle.no, hvor jeg blant annet har ansvar for bloggene og alt designrelatert de måtte trenge hjelp til. Men; jeg driver jo i tillegg mitt eget lille firma, og lager gjerne bloggdesign for andre også når jeg har tid og får muligheten til det!

På «to do»-listen min står det i den forbindelse at jeg  se og få laget meg en ordentlig side med info og en portefølje… I mellomtiden starter jeg derfor en ny kategori her på bloggen, slik at dere kan få se litt av arbeidet mitt når jeg lager noe nytt.

Forrige uke gjorde jeg ferdig et nytt bloggdesign til Helene Lekven. Hun ønsket seg et enkelt og oversiktlig design, og heldigvis ble hun veldig fornøyd med resultatet! Det er så gøy å få designe bloggen til noen som vet hva de har lyst på, men samtidig er åpne for innspill og setter pris på små detaljer – og det gjorde absolutt Helene. ♡

Hva syns du om det nye designet hennes?