Som nevnt tidligere kjøpte jeg Real Techniques’ Miracle Complexion Sponge for en måneds tid siden. Å bruke svamp til sminken var helt nytt for meg, og jeg hadde ikke tenkt på hvordan jeg skulle gjøre den ren. Jeg oppdaget raskt at å bruke en mild shampoo, som jeg bruker til rengjøring av sminkekostene mine, ikke var særlig effektivt. Selv om svampen føltes ren etter at jeg hadde vasket den med shampoo var den fortsatt flekkete og like skitten ut. «Trenger man virkelig en egen cleanser til sminkesvamper?» tenkte jeg.

Som alltid når jeg lurer på noe sminkerelatert, hadde YouTube svaret. Løsningen var å vaske svampen i en blanding av Zalo og olivenolje – noe de fleste av oss garantert har hjemme. Det funket kjempebra, og slik har jeg vasket min Real Techniques-svamp siden. Det hele er superenkelt og tar deg to minutter – og du har en svamp som ser helt ny ut.

Anyways, det var historien bak videoen – håper dere liker den! :)

God helg!