Hårbørster

De fleste av oss er vel ganske nøye med å vaske sminkekostene våre med jevne mellomrom? Men, hva med hårbørsten? Den blir jo også skitten etter bruk! I tillegg til løse hår, så samler det seg opp oljer og støv (blant annet). Hva er vitsen med å vaske håret, for så å bruke en skitten hårbørste til å gre det? Da er man jo praktisk talt like langt…

Selv fjerner jeg løse hår fra hårbørstene hver eneste dag – og i tillegg vasker jeg dem omtrent ukentlig, når jeg ser at det trengs. For de børstene jeg har syns jeg at det holder å skrubbe dem med godt litt shampoo og en tannbørste i vasken. Kjempeenkelt! Å bruke rene hårbørster gjør at håret føles og ser rent ut mye lenger.

Til rengjøringen kan man også bruke vann med bakepulver og eddik, eller oppvaskmiddel – det skal visst være enda mer effektivt for å fjerne fett fra børstene. Ta en titt på denne how to-videoen for flere tips, og andre typer børster.

…da vet dere hva dere kan bruke søndagskvelden på, hihi! :)