Clarins HydraQuench Cream-Mask

Clarins HydraQuench Cream-Mask

Før trodde jeg ikke at det var så viktig for meg, med normal til fet hud, å tilføre huden noe ekstra fuktighet. Men det er jo helt feil; selvfølgelig kan fet hud også være dehydrert. Særlig i vinterhalvåret merker jeg behovet for litt ekstra fuktighet, da føles ofte huden stram og den kan til og med begynne å flasse.

Et produkt jeg har brukt mye den siste tiden er denne fuktighetsmasken fra Clarins, som heter HydraQuench Cream-Mask. Det er egentlig en maske som skal virke i 5-10 minutter for så å vaskes av, men for øyeblikket liker jeg å bruke den som en krem og la den trekke helt inn over natten.

Masken passer til alle hudtyper, og den skal gjenopprette fuktighetsbalansen i huden. Jeg syns den er helt fantasisk – den virker mild og pleiende, og får huden til å føles både silkemyk og veldig behagelig; rett og slett frisk! Selv om den er litt pricey, så er den veldig drøy i bruk, og kan absolutt anbefales.