JorgObé Peel Off Mask

JorgObé Peel Off Mask

Denne ansiktsmasken hadde jeg hatt lyst til å prøve en stund, etter å ha lest mye om hvor bra den skulle fungere. Jeg kjøpte den for to måneder siden, og har brukt den 1-2 ganger ukentlig siden – men jeg er ærlig talt ikke sikker på om jeg vil anbefale den videre til noen.

Jeg er ikke særlig plaget av uren hud, men jeg har litt store porer og sorte prikker rundt nesen, så det var grunnen til at jeg hadde lyst til å prøve denne masken. Den skal påføres nettopp i t-sonen, og rense porene her i dybden. Det skal den gjøre ved å binde seg til tilstoppede porer, urenheter og døde hudceller som så skal trekkes med masken når den fjernes. Jeg syns ikke den fungerte til noe av dette, med unntak av å fjerne død hud – for etter bruk ble virkelig huden babymyk og deilig! Men det var også det eneste positive jeg fikk ut av dette produktet, haha…

Allerede etter første gangs bruk fikk jeg nemlig tidenes utbrudd på pannen, rundt nesen og på haken. Jeg lover; huden min så verre ut enn huden til en tenåring i puberteten! Jeg har faktisk ikke opplevd lignende, men tenkte at det var et tegn på at masken fungerte og faktisk renset skikkelig i dybden, så jeg fikk bare holde ut. Etter å ha brukt den jevnlig i to måneder var det enda ikke tegn til forbedring – huden hadde verken blitt noe renere enn hva den var før, og det grusomme «utbruddet» jeg fikk ble heller ikke bedre så lenge jeg fortsatte å bruke masken. Selv om det heldigvis lot seg greit skjule med sminke følte jeg meg absolutt ikke særlig fresh – så jeg gadd rett og slett ikke mer. Nå begynner endelig huden min å bli fin igjen, og jeg gleder meg til den er back to normal.

Så; det var min erfaring med peel off-masken. Jeg hadde forventet en bedre opplevelse etter å knapt ha lest et negativt ord om den, men for meg fungerte den absolutt ikke. Kanskje den hadde gjort det om jeg hadde brukt den enda lengre, men jeg syns ikke det var verdt å fortsette.

Er det noen av dere som har brukt denne ansiktsmasken? Likte dere den bedre enn meg?