– 35 spørsmål –

Jeg er jo ikke så altfor personlig på bloggen, så nå tenkte jeg det var på tide at dere fikk bli litt bedre kjent med meg. Jeg har plukket litt tilfeldige spørsmål fra alle disse listene som florerer om dagen. Legg gjerne igjen en link i kommentarfeltet dersom du også poster denne, eller allerede har postet noe lignende! Jeg syns i alle fall denne type poster er gøy lesing, så håper jeg dere syns det samme. :)

Rina

1. Hva hører du på akkurat nå? Lost Frequencies – Are You With Me.

2. Hvilken tid på døgnet liker du best? Kvelden! Det er da jeg er mest opplagt og hodet fungerer best, og i tillegg liker jeg «stillheten».

3. Hva er dine beste egenskaper? At jeg er effektiv så fort jeg setter i gang med noe, og at jeg er nøye, hjelpsom og realistisk.

4. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Tror ikke jeg bruker mer enn 30 minutter på å sminke meg, kle på meg og ordne meg – men jeg er generelt litt treg om morgenen, så jeg foretrekker å ha 1-2 timer på meg før jeg må komme meg ut av huset. Da har jeg tid til en kopp kaffe og ordentlig frokost uten å måtte haste også.

5. Hva har du alltid i vesken? Lommebok, earphones, paraply, lipbalm, nøkler og mobilen.

6. Liker du kaffe? Ja. Drikker alt, men foretrekker kaffe med melk i en eller annen form.

7. Hvor høy er du? 1.60.

Makeup

8. Hva har du spist i dag? Til frokost spiste jeg en skål med cottage cheese, mager kesam, eplesyltetøy, kanel og müsli + to teskjeer kokosolje, og til lunsj laget jeg meg en smoothie med banan og bringebær.

9. Er du ryddig eller rotete? Kanskje litt rotete, men med system i rotet mitt, haha…

10. Hva var det siste du kjøpte? Ny mascara og et par store hårklyper.

11. Liker du oppmerksomhet? Ja, til en viss grad – jeg liker ikke å være center of attention i en stor gruppe mennesker, heller. Det kommer an på situasjonen.

12. Hva er din verste uvane? At jeg er utålmodig, og helst vil ha/gjøre ting på min måte.

13. Hvilke uvaner irriterer deg hos andre? Når noen tygger med åpen munn, folk som mangler normal høflighet, eller når noen stiller dumme spørsmål (ja, de finnes – jeg mener; spørsmål man enkelt kan finne svar på selv, man bare gidder ikke fordi det er lettere å spørre noen andre).

14. Favorittfag på skolen? På videregående likte jeg alltid godt engelsk og samfunnsfagene, på universitetet har favorittfagene mine vært samfunnsøkonomi- og helseøkonomifag, bedriftsøkonomi og statistikk, faktisk. Derfor har jeg angret litt på at jeg ikke likte matte bedre på vgs også.

Økonomi bøker

15. Hva er typisk din humor? Jeg liker litt «slem» og sær humor, og ler gjerne av ironi og sarkasme (så lenge det faktisk er morsomt). Også elsker jeg folk som bare er morsomme uten at de nødvendigvis vet om det selv, eller når noen kommer med en kjapp replikk.

16. Hvis du hadde fått fem millioner, hva ville du brukt dem på? Lett; kjøpt leilighet!

17. Hva er det kjedeligste du vet å gjøre? Ting jeg bare  gjøre, som jeg ikke har lyst til… Som å støvsuge fordi det er nødvendig, og ikke fordi jeg har lyst til å gjøre rent, hvis det gir mening. Ellers; ta oppvasken, tørke støv på usynlige steder (oppå en hylle? Hallo, jeg er som nevnt 1.60 høy – ute av syne, ute av sinn!), klesvask (fellesvaskeri…) og å måtte vente.

18. Favorittsang for øyeblikket? Hører mye på disse om dagen: Rihanna, Kanye West & Paul McCartney – FourFiveSeconds, Lost Frequencies – Are You With Me, Galantis – Runaway (U & I), Ellie Goulding – Love Me Like You Do.

19. Har du noen piercinger? Fem i ørene; tre av dem er helt vanlige.

20. Har du noen guilty pleasures? Tja… Hvis Keeping Up With The Kardashians og Kardashians-sladder på TMZ teller, så…

21. Foretrekker du å ringe eller sende SMS? Jeg sender helst melding, stort sett.

Oslo

22. Hvordan ser det ut der du bor? Jeg bor i en liten ettroms på 20 kvadrat, og trives greit med det selv om jeg til tider savner litt større plass.

23. Bryr du deg om hva andre syns om deg? Det gjør jeg helt sikkert, underbevisst – men det er heldivis ingenting jeg går rundt og tenker på eller bekymrer meg for.

24. Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn? Utseendet er jo det første man legger merke til, og der fanger typisk sjarmerende øyne, mørkt hår (fun fact; jeg har aldri likt en blond gutt) og maskuline ansiktstrekk min oppmerksomhet. Når det gjelder personlighet liker jeg noen som er omtenksomme, har humor, og er oppegående og selvstendige.

25. Vil du ha barn? Det har jeg egentlig, så lenge jeg kan huske, vært ganske bestemt på at jeg ikke vil ha – jeg har bare aldri sett på det som noen selvfølge. Og jeg har fortsatt ikke lyst på barn i seg selv, men det har vel sakte men sikkert gått opp for meg at jeg sannsynligvis har lyst på en familie en gang i fremtiden.

26. Hva er din drømmejobb? Den som visste det! Det eneste jeg vet er at jeg ønsker meg kontorjobb, gjerne innen økonomi/administrasjon. I tillegg håper jeg at jeg enten kan få være litt kreativ i jobben – eller fortsatt ha muligheten til å drive med noe eget, kreativt ved siden av.

27. Hva motiverer deg til å jobbe hardt med noe? Å ha et mål, og å oppleve mestringsfølelse på veien. Helst vil jeg jo at det skal være gøy også, men det meste er gøy når jeg føler at jeg får det til.

28. Når legger du deg om kvelden? Typisk mellom 00-01. Skulle ønske at jeg klarte å sovne rundt 22-23!

Rina

29. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Noen småting jeg skulle huske å kjøpe med meg fra butikken på vei hjem i går ettermiddag.

30. Hva slags godteri foretrekker du? Alt som er sjokoladeee ♥ ellers liker jeg kombinasjonen salt/søtt.

31. Hva gjør deg lei deg? Krangling eller å føle at noen er sure på meg, eller å føle at jeg skuffer meg selv eller andre.

32. Hva gjør deg glad? Det skal ikke så mye til! Hyggelige mennesker, et kompliment, en morsom samtale, å få til noe, å ikke ha noe jeg  gjøre hengende over meg, fint vær (synd men sant, været kan være helt avgjørende for humøret mitt) – blant annet.

33. Er du utadvendt? Nei, jeg vil ikke kalle meg det – jeg åpner meg i hvert fall ikke så lett for nye mennesker. Men det kommer også an på hvem jeg er med og hvordan de er, er det for eksempel noen jeg kjenner godt er saken en annen.

34. Hva er det første du legger merke til ved nye mennesker? Om jeg møter noen for første gang, så legger jeg jo merke til hvordan de oppfører seg generelt. Om de er blide, imøtekommende og inkluderende, eller det stikk motsatte.

35. Hvordan imponerer man deg? Jeg blir i hvert fall ikke særlig imponert av noen som prøver hardt å imponere, haha. Å være seg selv er mer enn nok! Men jeg ser opp til personer som er oppriktig hyggelige og inkluderende, og som er flinke og engasjerte i det de driver med.