Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Dette er produktet jeg for tiden bruker til øyenbrynene mine, og som jeg har blitt veldig glad i! Jeg har jo naturlig mørke bryn, som også er ganske fyldige – men jeg har likevel behov for å fylle dem inn litt ekstra. Det siste året har jeg omtrent sluttet å nappe, så mens jeg venter på at de overnappede områdene skal vokse ut og at brynene skal bli jevnere, er det kjekt å kunne jukse litt men samtidig få et resultat som ser naturlig ut.

Dipbrow Pomade har en kremaktig konsistens som så tørker på huden. Den skal liksom være vannfast, men jeg fjerner den lett med helt vanlig sminkefjerner. Uansett sitter den utrolig godt gjennom hele dagen, og det er grunnen til at jeg liker den så godt! Jeg kan nemlig bli litt shiny i pannen, og da jeg tidligere brukte øyenskygge til å fylle inn brynene følte jeg ofte at produktet bare «forsvant» i løpet av dagen, noe jeg ikke opplever med denne.

Produktene til Anastasia Beverly Hills fåes kjøpt bl.a. på Kicks, så vidt jeg vet.

Hvilke produkter bruker du til brynene?