Tekopp

I dag formiddag fikk jeg meg en gledelig overraskelse – karakterene fra de to eksamenene jeg hadde i desember ble publisert, og jammen ble det ikke to A-er! Med dét følte jeg meg litt mer klar for hverdagen og ordentlige rutiner igjen, så jeg satte i gang med to do-listen min og hadde en ganske produktiv mandag. Et av målene for dagen var derimot å komme meg i seng til normal tid, men akkurat det gikk visst ikke helt som planlagt – for her sitter jeg med en kopp te og ser den nyeste episoden av The Good Wife… Heldigvis kan jeg nyte enda noen rolige fridager fremover, ettersom jeg ikke har første forelesning før om to uker. Det skal bli godt å komme i gang med et nytt semester, men jeg er ganske fornøyd med en slow start også!

Har dere tatt fatt på hverdagen med skole og jobb igjen?