Januar-favoritter

Dette er noen av mine favs for tiden!

Body sprayen fra Victoria’s Secret, i lukten Sheer Love, bruker jeg når ikke har lyst til (eller behov for) å bruke parfyme, men likevel har lyst til å lukte godt. Det er en ganske svak og deilig lukt, og jeg skal helt klart prøve flere av VS sine body sprayer og body lotions – nå er det jo blitt så mye enklere å få tak i dem her i Norge også.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream er redningen for tørre lepper nå om vinteren! Jeg klarer meg ikke uten.

En ny liten sak i sminkepungen er Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, denne er helt klart min nye favoritt til øyenbrynene. Den gir et fint resultat, og holder seg perfekt gjennom hele dagen.

Når det kommer til mascara har jeg brukt den samme lenge, nemlig Maybelline Volum’ Express One-By-One. Jeg har prøvd flere andre også, men ender alltid opp med å gå tilbake til One-By-One… Alle andre smitter så sykt av over øyet. Sist jeg skulle kjøpe ny falt derimot valget på Max Factor Masterpiece Transform, den er ganske ny tror jeg – og denne likte jeg! Ikke smitter den av, og børsten er liten og veldig behagelig å bruke – den kommer til over alt. Thumbs up!

Sminkekostene er også nye favs hos meg, jeg har ønsket meg koster fra Real Techniques lenge, og disse fikk jeg av Charlotte til jul – jeg ble helt frelst! Det er de beste kostene jeg har brukt, jeg skal definitivt kjøpe flere fra dette merket.

Til slutt må jeg selvsagt ha med en neglelakk også! Denne er fra H&M, og jeg elsker gråfargen. Perfekt farge når jeg har lyst på mørke og nøytrale negler, men ikke like «dramatisk» som svart.

Januar-favoritter

Hva er dine favorittprodukter for øyeblikket?