Essie

{ essie ridge filling base coat & essie let it shine top coat }

Jeg tenkte å tipse om to av mine favorittprodukter – og som dere kan se er disse godt brukt fullstendig oppbrukt.

En god base coat er virkelig et must for meg, siden mine negler ikke er så sterke og fliser seg lett. Base coaten sørger for en jevn og fin overflate, slik at det er lettere å legge selve neglelakken pent, og hindrer i tillegg at neglene blir misfarget.

Ettersom jeg liker å bytte neglelakk ofte er det er ikke alltid jeg har behov for at den skal holde seg i en uke – men med en top coat kan den virkelig gjøre det. Samtidig gir også topplakken en ordentlig fin og glossy finish. Et godt tips er å gi de lakkede neglene en touch up med top coat omtrent annen hver dag, det gjør også at fargen holder lenger!

Jeg skal absolutt prøve flere av essies neglepleie-produkter, for disse har jeg vært superfornøyd med. Det er lett å glemme slike basics, men det utgjør helt klart en forskjell. Fine julegavetips også, syns jeg! ♡