Annonselinker

Notion 1.3 kjole

Som sagt klikket jeg hjem noen plagg fra salget hos Nelly (det er fortsatt en del fint igjen!) for litt siden. Jeg har allerede vist dere bikerjakken, men denne kjolen fra Notion 1.3 er jeg også veldig fornøyd med! Den er litt tykk i stoffet og ikke helt tettsittende, og siden den har lange ermer håper jeg at den blir fin utover høsten.

Jeg forsøker å bli flinkere til å handle smart når det er salg, og å tenke over hvor lenge man egentlig kan bruke plagget tror jeg er noe av det lureste man kan gjøre for å unngå at klærne bare blir liggende bakerst i skapet. Selv vet jeg i hvert fall at jeg sjeldent bruker typiske sommerklær resten av året, for eksempel, og er det snakk om trendplagg går man jo gjerne fortere lei av det.

Har dere gjort noen salgskupp i sommer, eller har noen gode tips til å shoppe smart på salg?