6 beauty favs

Når det kommer til sminke og hudpleieprodukter er det heldivis sjeldent jeg føler at jeg gjør bomkjøp, men det er likevel ikke alltid jeg kjøper produktene igjen når de går tomme. Ofte har jeg lyst til å prøve noe nytt, som kanskje kan være enda litt bedre. Over ser dere derimot noen av mine favoritter, som jeg absolutt ikke har planer om å bytte ut med det første!

Urban Decay eyeshadow primer potion er en super primer som jeg er helt avhengig av. Øyenskyggen sitter godt og holder seg like fin hele dagen eller kvelden.

Et par ganger i uken bruker jeg md formulations Face & Body Scrub som fjerner all tørr og død hud i ansiktet. Denne er også helt ekstremt drøy i bruk.

MAC Omega eyeshadow er veldig fin til øyenbrynene. Jeg bruker denne sammen med en øyenbrynsblyant for å markere og fylle inn.

Til foundation bruker jeg Sigma F50 Duo Fibre-kosten. Med denne trenger man lite produkt, i tillegg til at det er både raskt og lett å legge foundationen og å bygge opp dekkevnen uten at sminken striper seg.

Jeg kommer aldri til å kjøpe et annet solpudder enn Too Faced Chocolate Soleil! Dette har jeg brukt i flere år, det er helt matt og har den perfekte fargen.

Et annet must for meg er neglelakk. Uten pene negler føler meg meg skikkelig ustelt! Jeg bytter mer enn gjerne på både farger og merker, men essie har blitt en stor favoritt hos meg. Lakkene deres er superlette å legge, tørker raskt og sitter pent lenge.

Hva er dine must-haves?