Pannekaker

I går fikk jeg lyst på en bedre frokost, så jeg laget favorittpannekakene mine. Dette er tykke, gode og litt sunnere pannekaker, som smaker så godt med oppkuttet banan eller lettsyltetøy på.

Pannekaker

Jeg har ingen eksakt oppskrift, jeg pleier bare å lage røren på slump. Pannekakene består av helt vanlige ingredienser, så disse kan fint lages uten at du trenger å kjøpe halve iHerb først (hehe). Glutenfrie havregryn malt til mel i blender, glutenfri bokhvete-pannekakemiks, vaniljeproteinpulver, melk, mager vaniljekesam, egg, bakepulver, fiberhusk og kanel.

Vaniljeproteinet er fra iHerb, men det er absolutt ikke nødvendig – jeg brukte det bare fordi jeg hadde lyst på litt mer smak. Ekstra søtning trengs heller ikke, jeg syns pannekakene smaker godt uten. Bokhvete-miksen og Fiberhusk får man tak i på større matbutikker.

For en passe stor porsjon (ca. 5-6 pannekaker) bruker jeg å knekke 2 egg i en bolle og ha oppi et par spiseskjeer vaniljekesam – deretter tilpasser jeg alle tørrvarene etter det. Til slutt rører jeg inn ca. 1 dl melk, før jeg lar røren hvile i omtrent 10 minutter. Husk at fiberhusken trekker til seg en del fuktighet og gjør røren tykkere. Det er bare å prøve seg frem, resultatet blir garantert bra uansett!

Pannekaker